Skip to content
Wij zijn open woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur en op afspraak.

Over Atelier MIJN

Bij Atelier MIJN kun je terecht voor allerlei producten van leer en textiel. Deze producten worden ambachtelijk gemaakt, veelal van restmateriaal, dus duurzaam en circulair. Kom snel langs in dit unieke stukje Waalwijk!

Wie zijn wij

Verliefd geworden op een leegstaand pand in het mooiste steegje van Waalwijk: de Hooisteeg. Hoe heerlijk zou het zijn om daar dagelijks bezig te zijn met onze passie; ondernemen en werken met textiel en leer. In deze inspirerende omgeving is onze droom werkelijkheid geworden. Al onze ideeën worden hier tot uitvoer gebracht, met als resultaat…al veel blije en tevreden klanten.

Atelier MIJN bestaat sinds mei 2021 en is gelegen aan de stadstuin. Hier vind je nog enkele historische arbeidershuisjes uit de leer- en schoenindustrie uit de vorige eeuw. Deze steegjes werden vroeger ook wel de ‘dammen’ of ‘mijnen’ genoemd. De naam Atelier MIJN was dan ook snel gevonden.

Ontmoet ons team

Door de diverse kwaliteiten, talenten, gedeelde ambitie en passie vormen we een succesvol trio.

Carla van Es | Atelier MIJN

Carla van Es

Carla van Es

Carla van Es | Atelier MIJN

Onze creatieve duizendpoot en zij heeft een scherpe blik voor kleuren en trends. Wat haar oog ziet kunnen haar handen maken. Geef haar textiel of garen en ze maakt de mooiste producten. Daarnaast ‘schildert’ ze met stukjes textiel razendknappe kunstwerken.

Contactgegevens:
+31 (6) 22233777

Marjolijn van Drunen | Atelier MIJN

Marjolijn van Drunen

Marjolijn van Drunen

Marjolijn van Drunen | Atelier MIJN

Met haar ruime ervaring, opgedaan in een lederwarenbedrijf van haar familie, maakt zij de mooiste producten van leer. Geef haar een mooie leren huid en haar hart gaat sneller kloppen. Ze kruipt achter de stikmachine in het atelier en komt met een prachtig eindresultaat.

Contactgegevens:
+31 (6) 10071887

Lianne Bergmans | Atelier MIJN

Lianne Bergmans

Lianne Bergmans

Lianne Bergmans | Atelier MIJN

Ondernemend, creatief en organisatie is haar op het lijf geschreven. Met haar geweldige gevoel voor styling zorgt zij ervoor dat het atelier er altijd tiptop en gezellig uitziet. Daarnaast is zij onmisbaar onderdeel bij het vervaardigen van onze ambachtelijk gemaakte producten.

Contactgevens:
+31 (6) 19818225

Onze klanten

Bekijk de trendsetters waarvoor wij producten op maat hebben mogen maken.